Image thumbnail

Blog

Solnedgångar i juni

Det slog mig att det är nu kvällarna är som ljusast och dagarna som längst. Att det är först när något försvinner som det faktiskt går upp för en hur stor saknaden blev efteråt. Som högsommarvärmen i maj eller det gyllene ljuset från solnedgången en vanlig vardagskväll i mitten av juni.

En ensam liten dahlia klarade sig efter hemfärden från lägenheten i stan ut till ön efter förra veckans stylingjobb. Har det redan gått en vecka?

Förutom att Floramor och Krukatös ordnade så härliga blommor och buketter till Apelviken förra vecka så var de även så generösa och lät oss låna lite produkter från sin fina butik. Du vet väl att de även säljer lite inredning? Jag har haft svårt att slita mig från det här vackra träfatet och bestämde mig för att köpa det igår. Det mesta har blommat över i trädgården nu. Till nästa sommar ska jag tänka på att plantera fler perenner som även blommar lite senare under sommaren. Brudslöja och några kvistar från rosbusken fick jag iallafall med mig in från trädgården i morse.

Jag fyllde på den här buketten från helgen och tog med mig upp till sovrummet. Den förra orkade inte så många dagar innan den vissnade lagom till fredagen.

En bukett intill sängen är något jag ska försöka bli bättre på. Det ger en sån skön känsla att vakna till.

Här om dagen hämtade jag ut ett paket som innehöll ett pressprov på nya påslakan från Hästens premiumserie Satin Pure i färgen Misty Rose. Jag har länge haft påslakan i linne och i jämförelse så känns de här knappt mot huden, så mjuka.

En av oss har fått sommarlov och nu räknar vi ner dagarna tills vi åker till Dalarna i mitten av nästa vecka. Jag har inte varit hemma sen i december då snön låg tung över hela landskapet. Nu längtar jag efter att få se den lilla stugan vi ska hyra intill ån jag badade och lekte vid som liten och hoppas på att lupinerna fortfarande blommar.

Comments

 • Jessika

  Reply

  Så så vackert! Och vilket ljuvligt fat!
  Såg på instagram att du hade en stor svart skål och undrar var de kommer ifrån? kram Jessika h

  juni 20, 2018
   • Jessika

    Reply

    Den du la upp igår, den står på köksbänken

    juni 21, 2018

Leave a comment