Image thumbnail

Blog

Solen tittade fram tillslut

annacate-sun

Vi har en fin naturstig som går runt ön och jag älskar att gå där på morgnarna. Efter vad som känts som flera dagars mörker tittade solen äntligen fram i slutet av veckan. Vi bor på den ö som ligger närmast fastlandet. Båtarna går ungefär en gång i timmen och tar inte mer än 15 minuter från Saltholmens båtterminal. Jag kan verkligen rekommendera att åka ut till skärgården vintertid på en utflykt. Allt är liksom mer lugnt och stilla än på sommaren.

annacate-fika

Samma dag som solen kom tillbaka fick jag besök av Elisabeth och Julia. Två personer som har inspirerat mig i så många år. Elisabeth driver Fine Little Day och har ett öga för detaljer som ingen annan jag vet. Julia träffade jag för första gången, även om det känns som vi har känt varandra hela livet. Så fint att kunna prata öppet och ärligt om både glädje och sorg i livet. Julias blogg var nog en av de första jag började följa för en massa år sedan. Efter en lång paus har hon äntligen börjat skriva på den igen <3

annacate-veranda

Elisabeth hade bland annat med sig hälso-te från Japan och av Julia fick jag röda tulpaner. Efter tre dagar står de sig fortfarande lika fina. Vår lilla glasveranda är så skön att sitta på höst och vintertid när soltimmarna inte är långa. Lite som ljusterapi.

annacate-penny

annacate-star

Ett par adventsstjärnor har fått komma upp, bland annat Snöblomma från Watt & Veke. Jag hade nästan glömt bort hur vacker den är sen förra året. Det kanske är i tidigaste laget, men det är ju så mysigt att lysa upp novembermörkret. Första advent är ju ändå nästan här.

Leave a comment