Image thumbnail

Blog

Snart blommar syrenen

annacate-veranda-3

Under påskhelgens varma dagar blev vår veranda färdigbyggd. Vi är så glada över denna plats – tack kära pappa för all hjälp! Här är det nästan alltid lä, ingen insyn och utsikt mot berget. Just den här utsikten, eller trädgården överlag, var det jag föll för när vi var på visningen av huset. I maj har vi bott här i tre år. Känns som en evighet, på ett positivt sätt.

annacate-veranda

I morse när vi vaknade var det 15 grader varmt ute, trots en gråmulen himmel. Penny sprang ut i pyjamas, helt obrydd. Älskar att titta på henne i smyg, förundrad över hennes energi och fantasi som liksom lyser kring henne <3

annacate-veranda-4

Väderprognosen för dagen lovade rikligt med regn efter lunch. Vi bestämde oss för att måla klart det sista innan regnet. Så medans jag åt min frukost tittade jag på när min man jobbade. Ska tillägga att jag målat större delen av verandan dagen innan, så det kändes ändå rättvist.

annacate-window

Sen flyttade vi in och inväntade det efterlängtade regnet med vidöppet fönster. Så tråkigt att körsbärsträdet blommar över så fort sa jag till min man. Ja men när de blommat över blommar ju något annat. Ja det har han helt rätt i. Snart blommar syrenen.

Leave a comment