Image thumbnail

Blog

Påskdagar på Hotell Eggers

eggers one

eggers two

eggers three

På eftermiddagen där på långfredagen checkade vi in på Hotell Eggers här i Göteborg. Och oj vad förälskad jag är i det här hotellet! Det är visst Sveriges tredje äldsta hotell som fortfarande är i drift och har haft både Anders Zorn och Patti Smith som gäster. Bara det ger mig gåshud. Känslan här är verkligen varm och genuin, och jag låtsades lite att vi var i London på semester.

eggers seven

Min pappa fyller år nu dagarna efter påsk och det var han som bjöd till och tyckte att vi skulle unna oss lite.. Det var skönt att slippa påskmat och pynt där hemma och istället bara umgås och rå om varandra.

eggers five

Vårt rum kan vara bland de finaste jag bott i på hotell. Vi hade en stor balkong med utsikt mot Drottningtorget, men särskilt barnvänlig var den inte. Jag har höjdskräck och hade hjärtat lite i halsgropen över att min minsta skulle smita ut, men det gick bra att turas om att sitta där ute då solen kikade fram.

eggers four

Han där har jag varit tillsammans med i 17 år och gift med i snart 5 år <3 Förra året glömde vi bort vår bröllopsdag och hade bokat in vår flytt till huset samma dag. Fick ett sms av en vän som gratulerade oss på vår Fruktbröllopsdag där när vi gick och bar flyttkartonger. Vi skrattade lite och konstaterade att det var skönt att vi glömde bort dagen båda två. Tänker att vi får ta igen det dubbelt upp det här året.

eggers eight

Tack kära pappa <3 och tack Hotell Eggers för att ni förgyller Göteborg. Jag kommer att smita in till er lite då och då..

Comments

  • Vilket fint inlägg, det värmer i hjärtat att läsa att ni har ”unnat” er hos oss. Varmt välkommen tillbaka när ni vill. Bröllopsdagen då kanske? 😉 /Carolina, Hôtel Eggers

    april 19, 2017
  • sa-fint-jag-vill

    Reply

    Vi borde boka en natt där ihop <3

    april 20, 2017

Leave a comment