Image thumbnail

Blog

Ooops och Pow – i samarbete med Blaou

Jag skrev ju lite om Blaou i ett tidigare inlägg för några dagar sen. Två härliga personer (som jag ännu inte träffat i det verkliga livet, men sånt känns i kroppen) sade upp sig från sin fasta tjänst på Monki och startade detta underbara barnklädesmärke här i min hemstad Göteborg. Jag har följt dem lite under processen och var faktiskt lite pirrig när de lanserade sin sida för knappt en månad sen. Kanske mycket på grund av att jag själv sade upp mig från min fasta tjänst inom samma koncern i våras.

Alltså den här ungen <3 Jag har aldrig en tråkig stund med henne. Det är en utmaning att fotografera någon som har svårt för att vara still, men åh vad hon spexade och hade roligt när vi tog de här bilderna.

Basker på små barn, fint som bara den. Lägg märke till det lilla örat som sticker fram där. Små detaljer som en upptäcker så här i efterhand, precis som Mari skriver här. Älskar sånt!

Nu är jag så glad att jag kan erbjuda er 15 % rabatt på ett helt köp ända fram till onsdag med koden ANNACATE i deras webshop. Penny har på sig deras fleecejacka, basker och leggings i tulpanmönster.

 

Inlägget är ett samarbete med Blaou <3

Comments

Leave a comment