Image thumbnail

Blog

Om veckan som gick

villab

Vilken fin sensommarvecka vi har haft. Speciellt kvällarna, som jag försökt njuta lite extra av. I onsdags tog jag tåget lite norrut för att  jobba och bland annat titta på ett hus som jag spanat in i en herrans massa år. Jag letar efter ett ställe att fota i till ett väldigt roligt stylinguppdrag senare i höst, men tyvärr var huset för nergånget till just det projektet. Men huset är så otroligt fint så jag får nog göra ett eget inlägg om det lite längre fram.

garden

plants

Jag blev så inspirerad efter Fine Little day´s garden party hos Växtverket att jag åkte tillbaka dit ett par dagar senare och köpte blommor som jag planterade här hemma i går kväll. Är helt förälskad i perennen Solhatt. Det är så fint att den vita varianten påminner om prästkrage, men med en toppig hatt i mitten.

simplygrey

I veckan fick jag hem ett paket från Simply Grey som jag upptäckte på Instagram ganska nyligen. De tillverkar linnekläder för hand i Slovakien och jag kunde inte låta bli dessa klänningar till mig och Penny. Jag ska erkänna att jag tycker att det är väldigt fint att vi kan ha likadana klänningar på oss.fridatwoPå fredagen kom de här två underbara personerna på besök, Frida och Bosse. Nu när vi bor på en bilfri ö så är det ju lite krångligt att ta sig hem till oss, så det blir att en umgås på ett annat sätt än i stan. Inte så många spontanbesök, men däremot härliga heldagarsbesök.

barnnacke

Små barnnackar är ju bara så gosigt <3

bosse

Vi hann med både fika på morgonen, en promenad och lunch med kvalitetstid då barnen sov i varsin vagn ute i trädgården. Så lyxigt att få prata till punkt om både stora och små saker i livet.

frida

Bosse och Penny fann varandra direkt och det märktes att Penny är ett år äldre än honom och liksom tyckte att han var en bebis och ville ta hand om honom lite extra.

bossetwo

bossethree

Jag kunde inte låta bli att ta en massa foton på den här gulliga bebisen och Penny tillsammans. Det har pratats mycket om Bosses, som hon kallar honom, sen de åkte hem på fredagseftermiddagen.

Hoppas er helg har varit fin och att ni får en bra start på den nya veckan.

Comments

  • Men så roligt att se Villa Björkås!! Är uppvuxen ett stenkast därifrån och sprang på kakbufféer där var och varannan helg när det var café där 🙂 Ska bli kul att se det ur din synvinkel i ett inlägg framöver.

    augusti 27, 2017

Leave a comment