Image thumbnail

Blog

Lupiner och hundkex

När jag fotar bilder på mig själv gör jag det oftast på egen hand med hjälp av stativ. Det är få personer som får mig att känna mig bekväm framför kameran, men han är en av dem. Innan brukar jag alltid ta en bild och instruera hur jag vill att den ska se ut i själva inramningen. Lika roligt varje gång, eftersom han alltid tar det väldigt seriöst.

Min favorit när det kommer till en enkel sommarbukett plockad direkt från dikeskanten – lupiner och hundkex.

Och här är bilden som jag instruerade honom att ta, framför en av de timrade stugorna nere vid ån där vi bor den här veckan. Det är så himla härligt att kunna gå genom högt gräs och sommarängar utan att behöva oroa sig för fästingar.

I huset som jag växte upp i ett stenkast härifrån hade vi också innanfönster som vi satte in till vintern, med mossa eller bomull emellan. Så gulligt med de små kottarna där inne. Just den här stugan har nog inte använts på ett tag.

Hur fint är inte det här växthuset som byggts på egen hand! Blir så inspirerad till att göra detsamma där hemma.

Det känns som vi har varit här i en evighet men i själva verket är det bara knappt en vecka. I morgon ska jag intervjuas till en dalatidning och i slutet av veckan åker vi troligtvis på en liten tur upp till finnmarken för att fiska och bada i någon tjärn. Men innan dess tänkte jag visa några bilder från Nygårdsanna och hennes gårdsförsäljning i Garsås som jag och min mamma besökte i lördags kväll. Håll utkik i dagarna. Kram så länge!

Comments

  • Tess & Flora

    Reply

    Jag brukar också instruera min man hur han ska ta bilder på mig. Har även tagit bild på honom för att förklara ”att så här ska det se ut”. Riktigt vackert växthus (och vackra bilder förstås), ger rätt mycket idéer till att bygga ett eget.

    juli 3, 2018

Leave a comment