Image thumbnail

Blog

Känslan av helg

Efter fredagens möte i stan kikade jag in hos en av blomsterbutikerna och köpte med mig några vallmo hem inför helgen. Just dessa är ovanligt bångstyriga vill jag påstå, vill mest bara ha blicken i marken. Kanske är det av igenkänning som jag tycker om just dom allra mest.

Jag fastnade för en klänning också… för färgen, mönstret och hur den faller. Det är inte ofta jag har tålamod att gå runt och titta i butiker i stan numera, men jag hade en stund över innan båten skulle gå hemåt. Om jag ska vara ärlig så blir jag mest trött och yr i huvudet av alla ljud och intryck. Tänker att det beror på alla år jag arbetat i just den miljön.

På lördagsmorgonen vaknade vi till snöfall och framåt eftermiddagen hade det kommit så pass mycket att barnen kunde göra en snögubbe ute i trädgården. Det är något med snön och ljuset och jag inser att det är precis det jag saknar så här års. Helt plötsligt badar hela huset i ljus, rena rama ljusterapin.

Under söndagens promenad såg vi fina snögubbar av olika slag lite här och var ute på ön. En var så framtung och rund om magen att han hade blicken ner i marken precis som mina vallmo här hemma.

Comments

 • Jessika

  Reply

  Vilken härlig Klänning! Var kommer den ifrån?

  januari 22, 2018
 • Anna Rosenholm

  Reply

  Jag har köpt den med, blev även som bjud då jag inte kunde bestämma mig

  januari 23, 2018
 • Lina

  Reply

  så fint inlägg och klänningen ser magisk ut! Får man fråga, om man ska beställa den, vilken storlek du tog? tack för dina inlägg som förgyller min vardag!:)

  januari 23, 2018

Leave a comment