Image thumbnail

Blog

Januarihelg

Helgen börjar redan på fredag morgon med det där pirret i magen att det snart är helg och vi får vara tillsammans hela familjen. Vi älskar fredagar här hemma och har alltid samma rutin med plockmat, chips och bubbel till oss vuxna. Nu på vintern är På Spåret givet klockan åtta, det missar vi inte. Jag brukar tända ljus redan på morgonen även om jag är själv hemma, det är något med det varma skenet från stearinljus. Behöver det nu i januari.

Annars är januari min månad. När jag var liten avskydde jag att fylla år på vintern och så nära efter jul och nyår då alla verkade vara färdiga med högtider och firande. Jag var avundsjuk på de kompisar som fyllde år på sommaren och kunde ha sina kalas utomhus i en solig och grönskande trädgård. Numera känner jag tvärtom. Jag älskar att fylla år i början av januari just av samma anledning.

Jag har nog aldrig varit så mycket för att få uppmärksamhet och bli firad med stora kalas, utan firar helst med några få som står mig nära. Nyligen fyllde en av mina fina bloggsystrar år. Jag håller med henne, att fylla år är himla mysigt. Det bästa ändå är att få frukost på sängen. Längar redan nu till min i morgon.

 

 

 

 

Comments

  • Elin Lannsjö

    Reply

    Bara timmar kvar! 🙂 Hoppas att den blir riktigt riktigt fin. Puss e

    januari 7, 2018

Leave a comment