Image thumbnail

Blog

Intervju hos Sisters of the Black Moon

annacate-sara

En morgon i slutet av februari kom Sara hem till mig och hälsade på. Kan knappt förstå att det redan gått över två månader sen vi träffades. Ni som kikar in här då och då kanske minns att jag skrev om det efteråt. Sara är är en av dem som ligger bakom klädesmärket Sisters of the Black Moon som grundades i Austin / Texas år 2010. Sedan en tid tillbaka bor hon i Sverige tillsammans med sin man och två barn. Företaget sköts till stor del fortfarande i Austin, där även alla kläder sys upp för hand av en och samma sömmerska.

annacate-bluecolette

annacate-colettedress

Jag fick prova Colette dress i dusty blue som jag bland annat såg att fantastiska Sarah Klang nyligen bar under en av sina konserter. Så otroligt fin och välarbetad med sina puffärmar. Jag har även sett den skymta på bild hos Babes in Boyland i Ivory till deras kommande Wedding Workshop. Ser fram emot att få se de bilderna sen!

annacate-skjorda4

annacate-skjorda2

annacate-skjorda3

Sara är en sån varm och fin person som jag gärna hade haft omkring mig oftare. Trots att det var första gången vi träffades fick hon mig att känna mig bekväm framför kameran, här i Skjörda jacket. Det blev många fina samtal den dagen och nu går det att läsa en liten intervju med mig här. 

Tack för besöket Sara – hoppas vi ses snart igen <3

Leave a comment