Image thumbnail

Blog

Första decemberhelgen

Ni vet känslan när alla spänningar släpper, och den trötthet som kommer då. Så har det varit den här helgen. Jag har försökt att göra allting extra långsamt för att vänja kroppen vid att det är så det ska vara. December är vi mer redo för än någonsin här hemma. I dag bakades både lussekatter och ett hembyggt pepparkakshus.

Hon bakade något som mer liknade ett lussekattsspett <3

I veckan fick jag hem en julkalender från Novelix. En novell varje dag ända fram till julafton, att läsa på båten eller spårvagnen. Lagom att hinna läsa ut på väg någonstans. Jag har känt mig som ett litet barn varje morgon de här första decemberdagarna. Korten på min dotter som Tove fotade i våras till Blomstermåla har jag äntligen framkallat. Tänker mig även en större i julklapp till mig själv sen.

I dag bläddrade jag äntligen i senaste numret av Milk Magazine som legat och väntat i över en vecka. Jag blev så glad när jag såg att fotografen Ulrika, eller @billie_and_I som hon kallar sig på Instagram, är med i ett stämningsfullt julreportage från sitt hem. Hennes bilder känns alltid så färgstarka och levande och jag kan varmt rekommendera att kika in på hennes konto.

 

Leave a comment