Image thumbnail

Blog

Fine Little Day´s Garden Party hos Växtverket

finelittleday

Fine Little Day vann mitt hjärta för många år sen. Jag älskar deras lekfulla mönster och deras mod att gå sin egen väg oavsett rådande trender. I går bjöd de in till ett slående fint garden party hos Växtverket för att visa sina höstnyheter. Min favorit Joanna Bagge stod för dukningen och stylingen av deras nya textiler, så där fint som bara hon kan få till det.

finelittledayfour

Jag hade gärna tagit med mig den här dagbädden inklusive de fina kuddarna och filten med mig hem. Älskar kombinationen av färger och mönster här.

finelittledayfive

finelittledaysix

finelittledayseven

Det var en strålande fin sensommarkväll och solen värmde inne i det lilla växthuset. Ett eget växthus hemma i trädgården står högst upp på min önskelista inför nästa sommar.finelittledaytwoFine little day + Joanna Bagge + Växtverket. Jag kan inte tänka mig en härligare konstellation än den just nu.

finelittledaynine

En nyhet hos Fine Little Day den här hösten är mönstret SpisVi gillar den som grafisk symbol, och låter tanken fantisera kring allt som skett vid denna kanske hemmets viktigaste artefakt.

finelittledaythree

Mönstret Water Lilies <3

finelittledayten

tant

En annan nyhet är mönstret Tant – Vi inspireras av en upplyftande närvaro av kvinnor i hantverkshistorien. De formade vår historia, nu – och framtid.

Kan ju inte annat än att älska! Ännu mer då en känner på kvalitén på dessa linnehanddukar.

finelittledayeleven

Dessa krukor får följa med mig hem vid nästa besök hos Växtverket. Jag kan varmt rekommendera ett besök hos denna personliga och inspirerande trädgårdshandel om du är på besök i Göteborg.

vaxtvarket

finelittledaytwelve

I inbjudan jag fick stod det så himla fint och bra om Joanna som jag bara får lov att dela här också –

Joanna Bagge @kvart_joanna är stylist och driver butiken Kvart Interiör i Göteborg. Hon har bokstavligen talat satt Göteborg på kartan som staden med landets främsta inrednings-stylister. Men den här staden är liksom för liten för Joanna. hennes skicklighet, kunskap och aura är internationell och vi är övertygade om att det bara är en tidsfråga innan hon hamnar på världskartan.

Jag kan inte annat än att hålla med om varje ord. Tusen tack för en otroligt fin tillställning <3

Comments

  • Ulrika

    Reply

    Så fina ord och bilder! Tack för att du kom Catarina!

    augusti 23, 2017

Leave a comment