Image thumbnail

Blog

Feeling blaou – i samarbete med blaou

I samarbete med det nystartade barnklädesmärket blaou (som jag skrivit om tidigare här) har vi fått prova några plagg till Penny från deras vårkollektion. Mitt hjärta slår lite extra för de små företagen här i min stad som gör det de brinner för och älskar. Manchesterhatten har åkt på lite då och då den senaste veckan och jag känner mig tacksam över att hon verkar tycka om att ha den på sig. Det bådar gott inför sommarens varma dagar, även om de känns långt borta just nu då termometern visade på – 7 grader i morse.

Nomnon dress heter den här klänningen vars färger och mönster får mig att tänka på konstnärer som Matisse och Mirò.

Fönstret, som ursprungligen har suttit i en gammal kyrka i närheten av där min man växte upp, förvandlas till kiosk då och då. Här kan en köpa både glass och kaffe med påtår för en billig peng. Den rosa prinsesstårtan har gått i arv från storasyster som fick den i present av min kära Nanna en gång i tiden. Älskar att få gåvor som är tillverkade för hand med kärlek.

Workwearjackan är en del av blaous limiterade kollektion UNIK, vilket innebär att den är tillverkad av tyg från gamla arbetskläder för vuxna som fått en ny och enkel design för att passa barn och deras lek.

Här ser ni Pow leggings och Piong sweat. Så härligt med dessa lekfulla namn <3 Nu är vi redo för sista helgen i februari för det här året, förhoppningsvis utan sängliggande febertoppar. Glad fredag önskar jag dig!

Leave a comment