Image thumbnail

Blog

En vecka i blommornas tecken

Fredagsbuketten fick jag med mig hem redan i tisdags. Jag hade ett snabbt ärende inne i stan på morgonen för att köpa blommor till två fotojobb. I mitt huvud såg jag framför mig toner av orange, rött och gult i min blå vas. Inspirerad till tusen efter att ha läst Hannas inlägg om workshopen i Lissabon som hon var på nyligen. Verkar helt klart varit alldeles fantastiskt.

Av en händelse gick jag till den blombutik som hade ett väntande blombud hem till mig, utan att veta om det innan. Lyckoruset inombords av att inse att jag skulle få med mig den här buketten hem gjorde hela min dag.

Det var knappt att jag ville packa upp buketten då den var så fint inslagen i samma tapet som Kristin valt att tapetsera upp i sitt kök från Boråstapeter. Varmt tack för de här underbara blommorna!

Det var en sån där dag när jag tillslut hade tagit över 80 bilder utan att vara riktigt nöjd. Flyttat runt och ändrat alldeles för många gånger. Jag försökte få till dova stämningsbilder på kundens begäran, trots vårljuset ute.

Det var först när min dotter kom hem från skolan och ville ha tillgång till köket för att göra mellanmål som jag insåg att mer än halva arbetsdagen hade gått, och att jag inte ens hunnit börja redigera en enda bild till det där jobbet.

Tillslut fick jag ändå ihop det, dagen efter. Den blå vasen fick sina gula blommor, de röda och oreanga fick bo i en annan. Veckan har helt klart gått i blommornas tecken. Nu tar jag dem med in i helgen och hoppas att de små pionknopparna slår ut. / annacate

Comments

Leave a comment