Image thumbnail

Blog

En morgon med Nanna

annacate-morning-5

I början av veckan bjöd jag in min barndomsvän Nanna på en långfrukost här hemma. Vi har känt varandra sen högstadiet i Dalarna och genom åren har vi följts åt, trots att vi bott i olika delar av landet eller i andra länder. Lustigt ändå att vi tillslut hamnade i Göteborg båda två, ja faktiskt gjorde vi det alla mina fyra närmsta vänner från barndomens Dalarna. Sen vi flyttade ut till ön ses vi kanske inte lika ofta, däremot blir det längre stunder och mer kvalitetstid.

annacate-morning-7

Eftersom jag oftast står bakom kameran är jag sällan med på bild själv. Ska bli bättre på att visa mig här. Tycker själv att det är roligt att se personen som sitter bakom skärmen och skriver, så Hej! Jag är så glad att du kikar in här hos mig.

annacate-morning-4

annacate-morning-3

När ljuskronan var tänd och vi pratat en stund om stort och smått i livet dukade jag fram frukosten. Min godaste frukost just nu är mangosmoothie med havremjölk och mandelsmör. Och scrambled eggs som jag brukar steka med en klick créme fraiche för att få den lite gräddigare.

annacate-grandpa

Samma tid förra året gjorde jag ett jobb för Grandpa tillsammans med Nanna. Då såg det ut så här. Så roligt att blicka tillbaka och se vad som hänt under ett år. Jag sitter kvar på min plats. Bordet är utbytt mot ett runt och det öppnade verkligen upp och gjorde matsalen rymligare.

annacate-grandpatwo

Förra året fick adventsstjärnan Snöblomma hänga ovanför bordet ett tag. Väldigt mysigt om man byter ut lamputtaget, även om jag tycker att den gör sig bäst i fönstret. När det kommer till julblommor så nöjer jag mig med gran eller tallbarr, ett par amaryllisar och hyacinter. Enkla buketter med ljuvlig doft av barndomens jular.

Comments

  • Nanna

    Reply

    Såå fint, och en underbar morgon med dig, kära vän❤️

    november 29, 2018

Leave a comment