Image thumbnail

Blog

Långfredagen

easter

Efter frukost på långfredagen tog jag en promenad runt ön med min pappa som är här på besök från Dalarna. Det har inte blivit mycket till påskpynt här hemma, så tanken var att hitta några fina kvistar att dekorera med påskfjädrar som jag hittat i en ouppackad flyttkartong.

eastertwo

easter1

Men promenaden slutade med att vi hälsade på hos fåren och att jag visade en liten hemlig badvik istället.

easterfour

När vi kom hem gick jag upp på berget bakom vår trädgård och hittade det där påskriset till slut. Sen fikade vi en påsktårta, packade väskorna och tog båten in till fastlandet.

easterfive

Nu är vi incheckade här över påskhelgen. Jag har varit så nyfiken på det här hotellet sen jag läste om min husgud Patti Smith för drygt fyra år sedan. Kan erkänna att det är mer än över förväntan än så länge, men mer om det senare. Önskar er lugna och fina påskdagar <3

Comments

Leave a comment