Image thumbnail

Blog

En födelsedag och lite vårblommor

IMG_2038

Jag fyllde år, närmare bestämt 40. Istället för nyår ställde jag mig in på att mitt nya skulle ta vid efter min födelsedag istället. Nu börjar jag så smått komma in i rutiner och planera för våren, så även bloggen.

IMG_2043

Jag köpte hem lite vårblommor, som ranunklar och anemoner. På hyllan står en julklapp som min man fick av mig. Det är mest han som bakar av oss två, men kanske att jag köpte den lite till mig själv också… just för att den är så fin i sin form.

IMG_2121

Min födelsedag inföll på en tisdag. Inte den festligaste dagen att fylla jämt på kanske. Jag hade som önskan att fira den tillsammans med min familj på själva födelsedagen, och samtidigt skruva ner förväntningarna. Och så champagne förstås. Vi tog in på hotell i stan och hängde runt i pyjamas. Lite symboliskt fick jag en likadan pyjamas som min man i present, fast i en annan färgställning. Ett litet kort besök på en fin restaurang blev det också på kvällen. Vi lovade varandra att gå dit igen vid ett annat tillfälle, utan en rastlös treåring som sällskap. Hur som helst så kändes det väldigt fint att lämna mitt 30-åriga jag bakom mig.

annacate:kitchen

Helgen som gick spenderade vi en hel del utomhus. Så skönt att komma in i värmen efteråt, koka te och tända ljus. Något jag faktiskt kan sakna på sommaren. Bortsett från den här blåsiga måndagen så har vi haft vindstilla, ljusa och halvsoligt dagar. Hopp om vår med andra ord.

Leave a comment