Image thumbnail

Blog

Dammar av vintern

annacate-carpet-6

Påsklovet är över för den här gången och vi försöker hitta tillbaka till vardag igen. Lite svårt när det känts som sommarlov vädermässigt. Nu efter påskhelgen tog jag ut alla mattor på vädring för att damma av vintern. Visst är det en skön känsla att få öppna upp fönstren på vid gavel och släppa in våren. Och ser ni där utanför fönstret hur plommonträdet grönskar, så härligt!

annacate-carpet-8

Jag lovade ju att visa fler bilder på vår nya matta från min vän Anna som säljer vintagemattor. Hon startade upp @weft_by_weareherenow av en händelse när hon sökte vintage mattor till deras cottage i Norfolk, och det är jag väldigt glad för. Alla mattor är noga utvalda, handgjorda och av hållbara material. Varje månad doneras 10 % av vinsten av de mattor hon har sålt till någon välgörenhet som stödjer utsatta flyktingar, kvinnor och barn. En väldigt fin sak.

annacate-carpetanna

Ett knippe med körsbärsblom fick följa med in efter gårdagens kvällsrunda i trädgården. Håller tummarna för att det blir lite äppelblom även i år, men det ser inte så lovande ut just nu. Förra året såg det ut så här utanför vårt sovrumsfönster. Kan ju alltid hoppas på en liknande vy i år <3

Leave a comment