Image thumbnail

Blog

Dalarna i december

Att få uppleva det här landskapet i december, två veckor före jul… kan inte beskriva hur mycket jag har längtat efter det. Jag och min familj tog tåget upp till mina hemtrakter i dalarna i torsdags när termometern visade på ett par plusgrader. Besvikelsen var stor när vi kom fram till ett enda stort snöslask. Den där stora snömängden som föll veckan innan var på väg att tina bort. Men redan på lördagen vände det och blev kyligare igen och i dag har det snöat stora delar av dagen. Ni vet när det blir en sån där disneyjul då till och med träden är täckta av snö, så var det i dag. I lördags besökte vi Fryksås fäbodar och Smidgården, samma plats som jag och Nanna anordnade bloggträffen tillsammans med Mora Armatur i början av september. Det är nog en av de finaste platser jag vet, alldeles särskilt vintertid.

Leave a comment