Image thumbnail

Blog

Årets första snö och helgens bukett

IMG_2162

I tisdags vaknade vi upp till årets första snö på ön. Till en början lite mjuka försiktiga snöflingor som landade på marken, för att efter en stund övergå till riktig snö som fick stanna kvar över natten.

IMG_2222

I postfacket kom ett brev med en inbjudan och en liten pressad blomma. Tänker att den hade varit fin som tapet, likaså blommorna (och färgskalan!) i Hannas underbara fredagsbukett.

IMG_2168

Hon fyller 12 år i september. Tanken är svindlande… snart är jag mamma till en tonåring som har samma skostorlek som mig själv. Och apropå tapet så kunde jag inte låta bli att ta en bild när vi upptäckte att hon matchade Anemone i vårt sovrum.

IMG_2212

I slutet av veckan fick jag en leverans med blommor. En sån lyxig känsla att få hämta ut snittblommor som kommit med båten. Krysantemum momoko heter den här sorten som påminner lite om små dahlior.

IMG_2246-2

Helgens bukett i sin helhet i januaris morgonljus – krysantemum och tulpaner tillsammans med pistagekvistar. Slutligen vill jag skriva, lyssna på avsnittet av podden Vattnet går med Johanna. Så oerhört gripande <3

Comments

  • tatillvara

    Reply

    Men vilken fin bukett! Har aldrig sett så tjusig krysantemum :-).

    januari 21, 2019

Leave a comment