Image thumbnail

Blog

Tapetfrukost för Blomstermåla

blomstermalatwo

I onsdags tog jag med mig den här älsklingen till Smörgåsbaren för att vara med och fira att Blomstermåla nu äntligen lanseras. Min dotter har varit med på ett hörn och jag måste säga att hon har varit så otroligt fin och tålmodig hela tiden. Jag är ändå ganska säker på att hon har haft det väldigt roligt ( ja hon fick en rejält bra veckopeng, såklart).

blomstermalaone

Det var så härligt att kliva in i Hannas mönstervärld som jag själv har levt med hela våren. Visst syns det att hon älskar att måla blommor? När jag var hemma hos henne förra veckan stod det små vaser överallt med inplockade blommor från trädgården. Där och då blev det så tydligt för mig var hennes inspiration kommer ifrån, så fint.

rosathree

Rosa

blomstermalafive

Marguerite

Arts and Crafts-rörelsen och Josef Frank är två andra inspirationskällor berättade Hanna, och visst syns det i tapeten Rosa med de underbara acanthus-bladen som jag älskar.

blomstermalasix

blomstermalaseven

Här ser ni Per från familjen Midbec, så underbara och roliga att jobba med. Marguerite är döpt efter Pers mamma och inte helt oväntat är det hans egna favorit från kollektionen.

blomstermalaten

blomstermalaeleven

Innan vi alla skiljdes åt fick vi sätta ihop en höstbukett med blommor och ta med oss några tapetprover hem. Nanna har skrivit och tagit så fina bilder från frukosten, likaså bland annat Emma och Hanna, så kika gärna in där.

Det kommer ett eget inlägg lite längre fram med några av miljö – och inspirationsbilderna som jag stylade och Tove fotade den där majveckan i våras.

Önskar er en skön fredag och fin helg.

Leave a comment