Image thumbnail

Blog

Inför lanseringen av Blomstermåla

hannaI slutet av den här månaden lanseras Blomstermåla och den här veckan har jag jobbat med det sista inför släppet. Blomstermåla ligger mig extra varmt om hjärtat på ett personligt plan, då det är mitt första stora stylinguppdrag på egna ben.

hannaeleven

Hanna ringde mig en eftermiddag i mars när jag var ute på en promenad hemma på ön. Tidigare på morgonen hade jag varit inne och pratat med min chef och sagt upp mig från min fasta tjänst sedan många år tillbaka. En väldigt känslosam morgon och förmiddag med många tårar och en hel del oro, men jag kände att orken inte fanns kvar till att jobba dubbelt längre. Så när Hanna ringde och frågade om jag ville styla bilder till hennes första egna tapetkollektion så visste jag att jag valt rätt väg. Det var liksom meningen.

hannasix

Marguerite heter den här skönheten, som känns så mycket Hanna för mig. Ni som följer henne på Instagram har säkert sett bilder på hennes blomsterpill och små vaser med snittblommor överallt hemma hos henne. Ingen kan rita så vackra och levande blommor som hon <3

hannaten

hannafive

Höstanemon och tapeten Alva, i mina favoritnyanser av rosa. Jag märker hur jag dras mer och mer mot den här färgställningen den här hösten, efter flera år av nyanser av grönt i mina senaste hem.

Det var nog en av de varmaste dagarna på hela sommaren i tisdags då jag tapetserade upp Alva. Solen letade sig in överallt och det blev lite extra tydligt att vi behöver tvätta de nya fönstren efter allt byggdamm här hemma.

tovefive

tovesix

Dagen efter kom Tove hit och hösten var högst påtaglig. Himlen var mörk och ljuset här hemma var obefintligt, så vi blev lite oroliga över hur det skulle gå att jobba med kameran. Men efter en stund konstaterade vi att det var precis den känslan vädret bjöd på som vi var ute efter.

lunch

Lite ovant var det allt att äta lunch inne i matsalen med en småblommig rosa tapet. Visst ger den en fin känsla i rummet.

tove

Om inte allt för lång tid får ni se vad vi pysslade med den här dagen. Håll utkik på Instagram!

Hoppas ni får en skön fredag och en helg med mycket sol <3

Leave a comment