Image thumbnail

Blog

Om de små detaljerna

augustieleven

Här om dagen kom en fin vän på besök. Jag lärde känna henne då jag flyttade ut hit till skärgården för lite mer än ett år sedan och hon bor i ett av de vackraste husen av alla här på ön. Vi fann varandra direkt, så där som det bara är med vissa människor. Kanske det är en dragningskraft eller en känsla som finns där naturligt, för att man är så lika varandra.

augustinine

Med sig hade hon en bunt med nyplockad lavendel, utan att veta att jag älskar just lavendel. Doften av farmors linneskåp, och färgen som kan skifta från lila till blå, som får mig att längta till området kring Medelhavet, som Frankrike och Italien.

augustitwelve

Samma dag letade jag fram en klänning som jag helt glömt bort att använda. Tycker så mycket om den böljande strukturen och den perfekta bruna nyansen.

augustiten

Likaså mönstret på de här Thonetliknande stolarna som jag fyndade i våras. Lyckligtvis går de precis ton i ton med det gamla slagbordet vi fått av mina svärföräldrar.

augustieight

Ni som kikar in här hos mig kanske redan har märkt att jag älskar Eduards handgjorda väskor. Det senaste tillskottet är Näver Mini, utmärkt storlek då en inte behöver ha med sig så mycket mer än plånbok, telefon, nycklar och ett läppstift. Det bästa är att lädret åldras så vackert med åren.

Önskar dig en fin helg och tack för att du tittar in här hos mig.

Leave a comment